Skwert Aroma Topper  Sniffer – Black – Large
Skwert Aroma Topper  Sniffer – Black – Large
Skwert Aroma Topper Sniffer – Black – Large
9.25
 
Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

1 Skwert L (Large) voor de grote poppersflesjes.

De Poppers Toppers verandert je fles met een drukknop die je met 1 hand kan bedienen.

Geen glibberig gevecht meer met twee handen aan de fles! In het verleden waren er 2 handen nodig om de fles open te krijgen het bijhouden van de verwijderbare dop is altijd een uitdaging en dan daadwerkelijk de dop er weer op draaien terwijl u zich op belangrijkere dingen kunt concentreren! Met de Popper/Aroma Topper gebruik je gewoon je duim om hem open en dicht te klikken voor een goede afdichting. Helpt morsen vlekken en afval te voorkomen. De neuskegel past perfect in je neusgat zodat je een enorme geur boost kunt krijgen. De Popper/Aroma Topper past op de meeste traditionele popper-flessen maar de flesafmetingen kunnen varieren dus de kit wordt geleverd met beide maten klein en groot die op de meeste flessen op de markt passen.

Na gebruik de fles afsluiten met de dop die bij de fles is geleverd. Bewaar niet ondersteboven of opzij met Topper eraan bevestigd.

 Schrijf een reactie

Sander  - Sniffer
16-05-2023 17:17:40
Een leuke gadget, handig om met een hand de dop te openen. Je verliest wel wat van de geur, maar t blijft een leuk ding.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN