websiteheader poppersplaza 2017 v2 1

Contact

captcha image *
Arco Supplies
Correspondentie adres:
Postbus 101
3800AC Amersfoort.
e-mail: info@poppersplaza.nl
Gevestigd te:
Forel 27
3824 LA Amersfoort

Telnr:
Arco Supplies 06-38638051 (bereikbaar op werkdagen maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur) zie ook onze pagina veelgestelde vragen. 


Wij staan u graag te woord. 
Heeft u vragen over de status van uw bestelling. Check eerst u e-mail en uw eventuele spambox.
Wij sturen bij elke bestelling status mails.
1. U krijgt bij het accepteren van uw bestelling een bestelbevestiging met notitie over verzending en nemen uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling. 
 2. U ontvangt een e-mail zodra de bestelling in behandeling is genomen. 

U kunt ons altijd per e-mail bereiken. info@poppersplaza.nl
Wij reageren z.s.m. op uw bericht. 


KvK-nummer: 57798699
BTW-nummer NL192617904B01

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@poppersplaza.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen. 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN