Informatie

Leveringen vinden plaats in discrete en neutrale verpakkingen.
 
De producten betreffen uitsluitend vloeibare aroma's. Uit onderzoek is gebleken dat het over het algemeen veilig is te gebruiken. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor onjuist gebruik hiervan en mogelijke claims die daaruit volgen.
 

Poppers is een verzamelbegrip voor vluchtige geur- en aromastoffen.
Het gaat om een vluchtige, geel-bruine vloeistof met een fruitige geur die gemakkelijk verdampt wanneer ze met lucht in contact komt. Poppers worden veelal voor stimulerende zaken gebruikt.
Let in ieder geval op: enkel het originele afgesloten merkproduct is gegarandeerd zuiver. Zuivere poppers hebben trouwens een lichte, aangename aromatische geur!

Mannen en vrouwen, hetero's en homo's gebruiken poppers, om het orgasme en de anale seks te verbeteren, evenals bij masturbatie, om een langer aanhoudend hoogtepunt te bereiken.

Er bestaan vele soorten poppers. Ze worden in kleine, middelgrote en grote (30 ml) flesjes verkocht.
Vele wetenschappers hebben ontdekt dat deze producten de echte afrodisiaca het dichtste benaderen. Er bestaan echter geen echte afrodisiaca in die zin, dat ze zin in seks creëren. De zin in seks moet aanwezig zijn opdat deze producten hem dan kunnen doen stijgen, en ongeremd en gewillig maken.

Vele gebruikers vertellen, dat ze na het gebruik van poppers extreem "geil" worden, veel van hun geremdheid verliezen en zich volledig aan hun lusten overgeven. Poppers gelden zo voor sommigen als het ideale seksmiddel. 

De psychische werking verschilt van persoon tot persoon en is moeilijk te beschrijven.

Poppers verlengen de waarneming van het orgasme. Het effect treedt bijna meteen in en duurt uiteenlopend lang. Veel mensen spreken van een langer en intensiever orgasme.

In het begin van de aids-periode in de jaren '80 circuleerden er vermoedens, dat deze producten het immuunsysteem zouden beschadigen. Dit is echter ondertussen pure onzin gebleken.

LET OP:
Poppers niet tegelijk met Viagra/Kamagra gebruiken, onder bepaalde omstandigheden kan dit levensgevaarlijk zijn.

Verder kan het drinken van poppers (aroma's geurstoffen) en direct contact met de huid, slijmvliezen of ogen brandwonden tot gevolg hebben.

Poppers zijn licht ontvlambaar, wees voorzichtig bij de omgang met aanstekers, sigaretten, enz.

Poppers worden het beste in het diepvriesvak bewaard, omdat de substantie bij kamertemperatuur na verloop van tijd makkelijk vervalt en de werking vermindert. Indien ze vochtig wordt – en dat gebeurt al wanneer het flesje uit de koelkast genomen en geopend wordt, voordat de vloeistof op kamertemperatuur is – dan verwordt de poppers binnen een paar dagen tot een stinkende, bruine drab. Sommige soorten bevatten kleine ceramische korreltjes. Deze zijn er niet voor het omroeren, maar om de minste sporen van water, die al bij het openen in het flesje komen, aan zich te binden en zo de poppers langer droog te houden.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN