websiteheader poppersplaza 2017 v2 1

Jolt Black

 
 
Jolt Black

5.00

Aantal

Uit voorraad geleverd
Veilig betalen
Anonieme verzending
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 
Meebestellen
 
Jolt Black (13ml)

Jolt poppers een natuurlijke aroma

Isopropyl nitrite CAS N°:541-42-4, EC N°:208-779-0/Isopropanol CAS 67-63-0Schrijf een reactie

Jo Lemmens  - Reactie op e-mail Sander
22-07-2018 23:03:17
Als ik het zo lees is Jolt Black wel een echte aanrader! Natuurlijk moet je jouw 1e snuifje poppers niet al te heftig gaan inademen. Relaxt snuiven en dan kijken wat het met jou doet. Gerede kans dat je na een tijdje nog een snuifje poppers gaat doen. Zo geraak je gewend aan poppers snuiven!
Sander  - Jolt Black
14-11-2017 19:12:38
Een echte popper die goed binnenkomt en flink blijft hangen. Heerlijke milde eucalyptusgeur en ik werd er bloedgeil op. Een echte aanrader, ik vind hem beter dan veel andere poppers die ik geprobeerd heb. Staat in mijn top drie. KOPEN. (Beginner? Misschien iets anders proberen, of rustig aan doen.)
Uw pakket nog niet ontvangen?
Belangrijk bericht:

Heeft u vragen over de te late bezorging van uw pakket. Alle zendingen van  31 maart. 1 en 2 april zijn vertraagd. PostNL doet er alles aan om de pakketten z.s.m. (dit weekend) te verwerken.

Uw zending is wel bij PostNL maar krijgt pas een eerste scan als de sortering aanvangt.

Onze excuses en namens PostNL voor het eventuele ongemak. (Zie ook verschenen bericht van PostNL op NU.nl)Met vriendelijke groet,

Team Poppersplaza
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN