IsoAmyl (24ml)
IsoAmyl (24ml)
8.50
 


IsoAmyl (24ml)

Een supersterke popper in een supersterke fles van PWD. Wat kan dat beter zijn? De IsoAmyl Nitrite 24ml wordt geleverd in een onbreekbare plastic fles, de eerste in de markt.

Je kunt het gebruiken, misbruiken en overal mee naar toe nemen. Niet alleen zal het niet breken of lekken, maar ze zijn ook heel duidelijk en discreet.

Isoamyl CAS N°:110-46-3 EC N°:203-770-8

 Schrijf een reactie

Henk  - Gevaarlijk goed
19-06-2020 14:57:20
Na een aantal teleurstellende glazen flesjes hier en daar gekocht te hebben kreeg ik een tip om dit te bestellen. Ik heb dat samen met de isopropylvariant van deze gekocht. Ik dacht dat ik out ging joh. Dikke beuker is dit en is zowaar min of meer het gevoel van vroeger. Ik heb dit flesje twee weken in huis gehad en toen maar weggegooid want ik wou er te vaak aan. Die isopropyl is nog een trapje sterker / harder / rauwer. Ik kon er wel minder achter elkaar nemen. Vroeger deed ik zo twintig hufs en was er niks aan de hand. Dat lukt bij deze niet maar ja ik ben ook 15 jaar ouder inmiddels. Geen hoofdpijn en geen ontstoken neus. Wel nog 5 min dizzy na de tijd
Jan  - Fantastisch
19-02-2020 13:41:34
Is inderdaad een fantastische popper. Ik vind zelfs het 'broertje' Isopropyl nog iets heftiger. Echt 2 toppers!
Flesje is ook errug fijn!!
xim  - IsoAmyl 24 ml
25-11-2019 14:46:17
Is de samenstelling van dit product veranderd of is er namaak in omloop? Mijn laatste aankoop (via een andere leverancier) leek totaal niet op de eerste bestelling via Poppers Plaza-leek meer op de Jungle Juice varianten.
xim  - Isoamyl
24-06-2019 2:35:21
Met 15 jaar ervaring met allerhande poppers kan ik zeggen: dit is 'm; zo dicht bij de perfectie als menselijk mogelijk is! Werkt elke keer, maar oppassen, niet stoer doen, ook al ben je de spreekwoordelijke ''ervaren gebruiker''! Hij komt hard aan (zeker met de brede opening) en hij is scherp dus heb medelijden met je neus-slijmvlies. Ben benieuwd hoe de Isopropyl variant is (waar ik eerlijk gezegd geen liefhebber van ben)....
Edwin  - isoamyl
11-02-2019 15:56:52
Idd een heerlijke popper maar........ een grote opening daardoor gevaar dat er wat uit kan worden gegooid, deze popper vervliegt door de grote opening snel en mijn onderkant neus wordt rood met korstjes. Wellicht doe ik iets teveel maar deze popper lokt het uit! Dus ook hier geniet met mate.
Sander  - Iso
11-11-2018 12:29:01
Jongens en meisjes... Dit is de hemel op aarde, maar pas op, dit is niet voor beginners, zelf voor de ervaren gebruiker (ben ik) is dit even wennen. Hij komt echt fors binnen en geeft een diepe zalige roes. Wil je poppers die wat meer bite hebben? KOOP DEZE. Echt dit wordt je favoriet.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN