websiteheader poppersplaza 2017 v2 1

Isoamyl

 
 
Isoamyl

8.50

Aantal

Uit voorraad geleverd
Veilig betalen
Anonieme verzending
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 
Meebestellen
 

Isoamyl (24ml)

Een supersterke popper in een supersterke fles van PWD. Wat kan dat beter zijn? De nieuwe IsoAmyl Nitrite 24ml wordt geleverd in een onbreekbare plastic fles, de eerste in de markt.

Je kunt het gebruiken, misbruiken en overal mee naar toe nemen. Niet alleen zal het niet breken of lekken, maar ze zijn ook heel duidelijk en discreet.

Op basis van Isoamyl


Deze fles wordt enkel per pakketpost verzonden


Schrijf een reactie

xim  - Isoamyl
24-06-2019 2:35:21
Met 15 jaar ervaring met allerhande poppers kan ik zeggen: dit is 'm; zo dicht bij de perfectie als menselijk mogelijk is! Werkt elke keer, maar oppassen, niet stoer doen, ook al ben je de spreekwoordelijke ''ervaren gebruiker''! Hij komt hard aan (zeker met de brede opening) en hij is scherp dus heb medelijden met je neus-slijmvlies. Ben benieuwd hoe de Isopropyl variant is (waar ik eerlijk gezegd geen liefhebber van ben)....
Edwin  - isoamyl
11-02-2019 15:56:52
Idd een heerlijke popper maar........ een grote opening daardoor gevaar dat er wat uit kan worden gegooid, deze popper vervliegt door de grote opening snel en mijn onderkant neus wordt rood met korstjes. Wellicht doe ik iets teveel maar deze popper lokt het uit! Dus ook hier geniet met mate.
Sander  - Iso
11-11-2018 12:29:01
Jongens en meisjes... Dit is de hemel op aarde, maar pas op, dit is niet voor beginners, zelf voor de ervaren gebruiker (ben ik) is dit even wennen. Hij komt echt fors binnen en geeft een diepe zalige roes. Wil je poppers die wat meer bite hebben? KOOP DEZE. Echt dit wordt je favoriet.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN